Zwemmen

 

Het nieuwe zwemseizoen vindt plaats in de Parrel in Groningen. De mogelijkheid bestaat om af te zwemmen en diploma te zwemmen. Dit kun je vooraf bekend maken bij het badhoofd (leiding). Jaarlijks vinden provinciale zwemwedstrijden plaats. Je ontvangt hier tijdig bericht over via een nieuwsbrief. Het inschrijven doe je bij het badhoofd onder gelijktijdige betaling van de inschrijfkosten. Het vervoer naar de wedstrijd wordt geregeld en het vertrek is altijd vanaf de Sinnige Stee.

Wij doen ook mee aan de Special Olympics Nederland op landelijk niveau. Het afgelopen jaar vond dit plaats in Doetinchem. Af en toe wordt ook ingeschreven op internationale Special Olympics. Voor deze inschrijving gelden specifieke eisen. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld.

Het zwemseizoen start op dinsdag 11 september 2018 en eindigt op 11 juni 2019, met uitzondering van de schoolvakanties en officiële feestdagen.

Bij de “kalender” kun je het zwemseizoen volgen en zie je wanneer er niet gezwommen wordt.
Het inschrijfformulier vind je bij “contact”

De kosten voor het zwemmen staan vermeld bij “wat kost het”.

Geef ook door als je over een e-mailadres beschikt. Je ontvangt dan automatisch de nieuwsbrieven.

Heb je nog vragen dan kun je terecht bij het badhoofd of op de dinsdagavond bij de vrijwilligers.

Locatie
De Parrel,
Eikenlaan 290,
Groningen.
Tel: 050-5711400

Wanneer
Dinsdagavond  van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Leiding
De leiding is in handen van mw. R. Lubbers. Je kunt haar bereiken onder nummer 050-3015525 of via e-mailadres reinazwaan@gmail.com
Het afmelden doe je ook bij haar.