Skip to content

Bocce

Bocce is een speciaal balspel voor onder anderen mensen met een verstandelijke beperking. Het speel is een vlak terrein van 3,66 meter breed en 18,29 meter lang. Het speelveld is op tapijt. Het speelveld wordt door een houten rand afgebakend. Deze afbakening mag tijdens het spel gebruik worden om de bal van richting te laten veranderen. Op het speelveld zijn duidelijke randen van 50 mm aangebracht. Twee lijnen op 3,05 vanaf elk uiteinde. Deze dienen als overtredingslijn. Bocce wordt gespeeld met vier ballen en één Pallina.

Waar spelen we Bocce
Sporthal De Brug
Donderslaan 161
Groningen
Tel: 050-5274058

Wanneer ?
Elke 2 donderdag van de maand

Leiding
De leiding is in handen van Albert Lubbers, Joop Sinnige en Ronald Bakker te bereiken onder telefoonnummer 06-20139681 of per mail: [email protected]

Afmelden
Afmelden doe je bij Albert Lubbers