Skip to content

Coronavirus

Het coronavirus is hardnekkig. De besmettingen lopen onverwachts zeer snel op. Dat blijft ook negatieve gevolgen hebben voor de opstart van activiteiten van de Brug Regio Stad Groningen. Het bestuur van de Brug baseert hun besluiten op adviezen van de deskundigen.

Sinds 15 december is een tweede lockdown van kracht die tot 19 januari gaat duren. Besloten is dat de activiteiten in ieder geval niet voor 1 maart 2021 worden opgestart.  We hopen dat iedereen de adviezen blijft opvolgen. Met het vaccin in zicht komt er hopelijk over enig tijd meer bewegingsvrijheid. Tot die tijd blijven de adviezen van het RIVM van kracht.

Het RIVM adviseert bij verkoudheid, hoesten of koorts sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis als je deze verschijnselen hebt.
Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Draag een mondkapje in openbare ruimten.
Schud geen handen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Zie voor actuele informatie over het coronavirus zie de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel